Menu Content/Inhalt
Főoldal arrow Legfrissebb híreink arrow Az Arany János Program bemutatása
Az Arany János Program bemutatása PDF Nyomtatás
 Intézményünkben 2000-től működik az Arany János Tehetséggondozó Program, mely minisztériumi támogatása révén a 2016/2017-es tanévben is sajátos képzési lehetőséget biztosít a szociálisan rászoruló, az életlehetőségekben elmaradó családok jó adottságú gyermekeinek.
Bár a gimnázium munkája az évek alatt beépült a térségben élők köztudatába, az éppen iskolaválasztás előtt álló 8. osztályos fiatalok a Program nyílt napján, 2015. október 21-én, a mindennapok munkájába, hangulatába személyesen is betekinthettek. A tanítási módszerek, az iskolai, kollégiumi körülmények megismerésén túl az is fontos volt, hogy az érdeklődő felnőttek, gyerekek a Program kínálta számtalan tanulást támogató tevékenységre, a gazdagító kulturális lehetőségekre, a szociális támogatások jellegére felfigyeljenek.
Segítséget nyújt az iskola az egyedi pályázati csomag elkészítésében, tartalmi és ütemezési tájékoztatója nemcsak a nyílt napon, hanem a decemberi beadási határideig folyamatosan az érintettek eligazodását szolgálja.
Pályázati csomag az iskola honlapján, a www.avgsp.hu oldalon, az aktuális rovatban található, érdeklődő kérdéseiket telefonon a 47/312-140-es számon tehetik fel.
 

 
< Előző   Következő >